rozglądam się za Saskiem
wskakuje na drzewo rozgladam sie za sakiem (mam w rece kuani) i pieczetuje
Ostatnio edytowany przez Sasuke185 (2008-06-21 18:40:08)
Admin/Jounin/Lider Hebi
uaktywniam 2 brame, dalej się chowam
biorę pigułkę prowiantową i skrzepniętą krwią i pieczętuję (mam w ręku katane)
bodbiegam do Kurenai i prosze ją o pigułke prowiantową oraz antidotum
stoje na drzewie i rozgladam sie za Saskiem
Admin/Jounin/Lider Hebi
dezaktywuje bramy, lecz uaktywniam CS2, dalej się chowam
Dalej pieczętuje i rozglądam sie za saskiem. Daje Shikamaru antidotum.(pigułki prowiantowe ma aż 50)
Ostatnio edytowany przez Kurenai (2008-06-22 11:43:26)
odchodze od Kurenai, chowam antidotum i szykuje się do szybkiego wykonania jutsu
skacze po drzewach rozgladam sie za Saskiem i pieczetuje
Admin/Jounin/Lider Hebi
wychodze na polane z dala od Kurenai i Shikamaru i czekam na zakończenie transformacji, chowam katane i szykuje się do użycia jutsu
Robie 5 Kasumi Juusha no Jutsu. Staram sie szybko pieczętować i szykuje sie do wykonania jutsu.
Ostatnio edytowany przez Kurenai (2008-06-22 13:07:43)
trzymam ręce blisko siebie, gotowe do wykonania pieczęci
patrze na Saska (czekam az wykona ruch i caly czas pieczetuje)
Admin/Jounin/Lider Hebi
używam na Sasuke i Kurenai Kokuangyou no Jutsu więc oni nic nie widzą, nawet siebie na wzajem. Przemiana dobiego końca i dostaje skrzydeł, zaczynam robić Chidori
Wykorzystuje klony aby pobiegły do Shikamaru i poprosiły go aby uwolnił mnie i Sasuke185 z genjutsu.
skupiam chakre w nogach dla większej szybkości, podchodze do Kurenai, i wlewam do niej chakre by ją uwolnić, Saska nie mam jak, gdyż jest gdzieś w lesie, a ja nie wiem gdzie, szykuje się do ewentualnej obrony przed Chidori
robie Kage Bunshin No Jutsu(50x1) (1 klon)(mam 160 chakry) i wysylam go do Shikamaru zeby go domnie przyprowadzil
Admin/Jounin/Lider Hebi
Kage Bunshin zostaje powstrzymany przez mojego Moku-Bunshina, Chidori przygotowane i pędze z ogromną czybkością na Shikamaru i celuje Chidorim w jego serce
Dalej staram sie szybko pieczętować i szykuje sie do ataku. (w ręku mam katanę)
czekam z rękami wyciągniętymi i przygotowanymi do zrobienia pieczęci, czekam aż Sasek podbiegnie wystarczająco blisko by nie mieć czasu na ucieczke i łapie go w Kage Mane no Jutsupo czym wykonuje Kage Kubi Shibari no Jutsu
stoje w lesie (jestem gotowy do wykonania jutsu) i pieczetuje
Admin/Jounin/Lider Hebi
uaktywniam 1 brame i staram szybko uwolnić się z tego jutsu
Staram sie szybko pieczętować i czekam aż Uchiha Sasuke sie uwolni
Ostatnio edytowany przez Kurenai (2008-06-24 15:41:04)
Admin/Jounin/Lider Hebi
Sparing zakończony z powodu zbanowania jednego z uczestników, nikt nic nie dostaje z tego właśnie powodu